Statistics:
Visits: 812 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata de legume de iarna III
Q: | Intreaba despre Salata de legume de iarna III |
Ingrediente:
Cartofi 1 kg, ţelină 300 g, mazăre (conservă) 250 g, ceapă 200 g, castraveţi în oţet 200 g, maioneză 600 g, muştar 20 g, verdeaţă 1/2 leg, sare.
Mod de preparare:
Cartofii şi ţelina se fierb separat, se curăţă şi se taie cubuleţe. Castraveţii se taie de asemenea cubuleţe. Ceapa se toacă mărunt, se sărează, se lasă să stea o oră, se stoarce, se clăteşte cu apă rece şi se lasă să se scurgă. Mazărea se scurge de zeamă şi se clăteşte cu apă rece. Maioneza se amestecă cu muştarul şi se subţiază cu puţină apă.
Se amestecă legumele cu maioneza, se aranjează salata pe un platou şi se decorează cu verdeaţă.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Cartofi 1 kg, ţelină 300 g, mazăre (conservă) 250 g, ceapă 200 g, castraveţi în oţet 200 g, maioneză 600 g, muştar 20 g, verdeaţă 1/2 leg, sare.
Mod de preparare:
Cartofii şi ţelina se fierb separat, se curăţă şi se taie cubuleţe. Castraveţii se taie de asemenea cubuleţe. Ceapa se toacă mărunt, se sărează, se lasă să stea o oră, se stoarce, se clăteşte cu apă rece şi se lasă să se scurgă. Mazărea se scurge de zeamă şi se clăteşte cu apă rece. Maioneza se amestecă cu muştarul şi se subţiază cu puţină apă.
Se amestecă legumele cu maioneza, se aranjează salata pe un platou şi se decorează cu verdeaţă.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :