Statistics:
Visits: 738 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata de legume cu maioneza
Q: | Intreaba despre Salata de legume cu maioneza |
Ingrediente:
Pentru 1 kg de salată: 800 g cartofi, 200 g morcovi, 200 g mazăre, 300 g maioneză, 1 lingură de muştar, 1- 2 ouă fierte tari, 1 lingură de pătrunjel verde tăiat mărunt, piper pisat, sare.
Mod de preparare:
Morcovii şi cartofii fierţi se curăţă de coajă şi se taie în cuburi mici. Se adaugă mazărea fiartă, pătrunjelul tăiat mărunt, ouăle fierte şi tocate, muştarul, o parte din maioneză, apoi se amestecă şi se potriveşte de sare şi de piper după gust. Se aşează salata pe platou, se acoperă cu un strat subţire de maioneză, iar cu restul de maioneză se şpriţuieşte pe deasupra şi se decorează cu bucăţele şi cu şuviţe de legume tăiate, cu felii de ouă şi cate o ramură de pătrunjel verde.
Pentru 1 kg de salată: 800 g cartofi, 200 g morcovi, 200 g mazăre, 300 g maioneză, 1 lingură de muştar, 1- 2 ouă fierte tari, 1 lingură de pătrunjel verde tăiat mărunt, piper pisat, sare.
Mod de preparare:
Morcovii şi cartofii fierţi se curăţă de coajă şi se taie în cuburi mici. Se adaugă mazărea fiartă, pătrunjelul tăiat mărunt, ouăle fierte şi tocate, muştarul, o parte din maioneză, apoi se amestecă şi se potriveşte de sare şi de piper după gust. Se aşează salata pe platou, se acoperă cu un strat subţire de maioneză, iar cu restul de maioneză se şpriţuieşte pe deasupra şi se decorează cu bucăţele şi cu şuviţe de legume tăiate, cu felii de ouă şi cate o ramură de pătrunjel verde.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 December '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :