Statistics:
Visits: 801 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rosii umplute cu salata de pasare
Q: | Intreaba despre Rosii umplute cu salata de pasare |
Ingrediente:
Roşii 1,9 kg, carne de pasăre fiartă 300 g, maioneză 400 g, ţelină 150 g, mere 200 g, muştar 20 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Cum se prepara:
Se aleg roşii de aceeaşi mărime, se taie capacele, se scobesc cu o linguriţă de scobit şi se aşează cu gura în jos ca să se scurgă. Carnea de pasăre fiartă se dezosează şi se taie julien. Ţelina se dă pe răzătoarea de parmezan, iar merele se dau pe răzătoarea de julien şi se amestecă cu carnea, se adaugă maioneza în care s-a pus piperul, muştarul şi verdeaţa, se amestecă şi se potriveşte gustul de sare. Cu această compoziţie se umplu roşiile, se aşează pe un platou şi se decorează cu verdeaţă tocată.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Roşii 1,9 kg, carne de pasăre fiartă 300 g, maioneză 400 g, ţelină 150 g, mere 200 g, muştar 20 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Cum se prepara:
Se aleg roşii de aceeaşi mărime, se taie capacele, se scobesc cu o linguriţă de scobit şi se aşează cu gura în jos ca să se scurgă. Carnea de pasăre fiartă se dezosează şi se taie julien. Ţelina se dă pe răzătoarea de parmezan, iar merele se dau pe răzătoarea de julien şi se amestecă cu carnea, se adaugă maioneza în care s-a pus piperul, muştarul şi verdeaţa, se amestecă şi se potriveşte gustul de sare. Cu această compoziţie se umplu roşiile, se aşează pe un platou şi se decorează cu verdeaţă tocată.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Tag-uri: rosii umplute, salata de pasare, verdeata, maioneza, gustare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 22 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :