Statistics:
Visits: 851 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rosii umplute cu salata de macrouri
Q: | Intreaba despre Rosii umplute cu salata de macrouri |
Ingrediente:
Roşii 2 kg, macrouri 600 g, dafin 2 foi, mere 600 g, ceapă 400 g, lămâie 100 g, franzelă 150 g, ulei 100 g, unt 50 g, piper, sare.
Cum se prepara:
Se aleg roşii de aceeaşi mărime, se taie capacele, se scobesc cu o linguriţă de scobit şi se aşează cu gura în jos ca să se scurgă. Macrourile se fierb în apă cu sare, foi de dafin şi piper, se scot din apă şi se dezosează. Merele se curăţă de coajă şi seminţe şi se taie în patru, iar ceapa se taie în bucăţi. Se trece prin maşina de tocat mai intâi peştele, apoi merele şi ceapa, iar la sfârsit franzela tăiată felii. Untul se freacă cu zeama de lămâie, se adaugă peştele, ceapa, merele şi franzela şi uleiul şi se amestecă, până ce se obţine o pastă spumoasă, cu care se umplu roşiile.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Roşii 2 kg, macrouri 600 g, dafin 2 foi, mere 600 g, ceapă 400 g, lămâie 100 g, franzelă 150 g, ulei 100 g, unt 50 g, piper, sare.
Cum se prepara:
Se aleg roşii de aceeaşi mărime, se taie capacele, se scobesc cu o linguriţă de scobit şi se aşează cu gura în jos ca să se scurgă. Macrourile se fierb în apă cu sare, foi de dafin şi piper, se scot din apă şi se dezosează. Merele se curăţă de coajă şi seminţe şi se taie în patru, iar ceapa se taie în bucăţi. Se trece prin maşina de tocat mai intâi peştele, apoi merele şi ceapa, iar la sfârsit franzela tăiată felii. Untul se freacă cu zeama de lămâie, se adaugă peştele, ceapa, merele şi franzela şi uleiul şi se amestecă, până ce se obţine o pastă spumoasă, cu care se umplu roşiile.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Tag-uri: rosii umplute, salata de macrouri, gustare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 22 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :