Statistics:
Visits: 776 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rata cu sos de ciuperci
Q: | Intreaba despre Rata cu sos de ciuperci |
Ingrediente :
Raţa buc, slănină 50 g, ulei 100 g, ceapă 100 g, ciuperci 400 g, făină 50 g, unt 50 g, lapte 300 ml, smântână 200 g, piper. sare.
Mod de preparare :
Se impănează raţa cu slănină, se sărează, se unge cu ulei, se aşează într-o tavă cu ulei şi se frige la cuptor, stropindu-se din când în când cu sosul format. Când este gata, se taie în porţii, iar sosul se strecoară. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă ciupercile tăiate ştraifuri (felii) şi se călesc 20 min. Din făină, unt, lapte şi smântână se prepară un sos alb, care se lasă să fiarbă 20 min. şi se strecoară printr-o etamină. Se adaugă la sos ciupercile, jiul de la friptură, piper şi sare şi se mai dă un clocot. Se serveşte cu garnituri de legume. La fiecare porţie se pune o bucată de carne, garnitura de legume şi o cantitate de sos de ciuperci.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Raţa buc, slănină 50 g, ulei 100 g, ceapă 100 g, ciuperci 400 g, făină 50 g, unt 50 g, lapte 300 ml, smântână 200 g, piper. sare.
Mod de preparare :
Se impănează raţa cu slănină, se sărează, se unge cu ulei, se aşează într-o tavă cu ulei şi se frige la cuptor, stropindu-se din când în când cu sosul format. Când este gata, se taie în porţii, iar sosul se strecoară. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă ciupercile tăiate ştraifuri (felii) şi se călesc 20 min. Din făină, unt, lapte şi smântână se prepară un sos alb, care se lasă să fiarbă 20 min. şi se strecoară printr-o etamină. Se adaugă la sos ciupercile, jiul de la friptură, piper şi sare şi se mai dă un clocot. Se serveşte cu garnituri de legume. La fiecare porţie se pune o bucată de carne, garnitura de legume şi o cantitate de sos de ciuperci.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 14 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :