FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 676
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Rata cu castraveti murati

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Rata cu castraveti murati

 Q:   Intreaba despre Rata cu castraveti murati       
Rata cu castraveti murati Ingrediente

1 raţă de circa 0,600-1 kg, castraveţi muraţi, 100 g untură, 30 g bulion, 2-3 cepe, 500 g roşii, 1 lingură cu varf de mărar verde tăiat mărunt, 1 lingură de făină, 1 frunză de dafin, sare.

Mod de preparare

Raţa se opăreşte, se curăţă de tulei şi fulgi, se freacă cu mălai şi după ce i s-au scos măruntaiele se spală bine apoi se taie în bucăţi, se trece prin făină şi se pune la prăjit în untură încinsă. După ce bucăţile s-au prăjit se scot în alt vas, iar în untura rămasă se prăjeşte ceapa tăiată mărunt şi, după ce aceasta s-a prăjit puţin, se adaugă restul de făină, bulionul şi se s tinge cu apă caldă.

Se lasă să dea în două-trei clocote, se răstoarnă peste carne şi se lasă să fiarbă împreună pană ce carnea este aproape gata. Intre timp, se curăţă castraveţii de coajă, se taie în bucăţi mici, se pun într-un vas, se acoperă cu apă şi se fierb 10-20 minute, după care se scurg de apa în care au fiert. Peste castraveţii scurşi se adaugă sosul de la mîncarea respectivă şi se mai fierb împreună pană sunt gata, după aceea se răstoarnă peste carne, se adaugă sare, deasupra se pun roşiile tăiate şi se introduce mancarea în cuptorul încins, unde se ţine pană ce zeama (sosul) scade potrivit, iar roşiile se rumenesc puţin. Mancarea se serveşte fierbinte, presărată pe deasupra cu mărar proaspăt tăiat mărunt.


Tag-uri: rata, castraveti murati, untura, bulion



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 23 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :