Statistics:
Visits: 1,252 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pui umplut
Q: | Intreaba despre Pui umplut |
Ingrediente
2-3 pui intregi, ficăţeii respectivi, 60 g untură, 200 g franzelă, 1/4 I lapte, 5 ouă (din care 3 fierte), 2-3 cepe, 1 legătură de pătrunjel verde, piper pisat, sare.
Mod de preparare
Puii, curăţaţi şi spălaţi, se scurg de apă, li se scot plămanii şi osul pieptului (cu grijă să nu se rupă carnea), după care se umplu cu următoarea compoziţie: in jumătate din untură se prăjeşte ceapa tăiată foarte mărunt şi, cand s-a rumenit, se adaugă franzela inmuiată in lapte, verdeaţa tăiată mărunt, piperul pisat, sare, 2 ouă crude şi 3 fierte (tăiate in cubu-leţe) şi ficăţeii tocaţi.
Se amestecă totul, se umplu puii cu compoziţia respectivă, se coase fiecare, se aşază intr-o tavă unsă, se ung şi ei deasupra şi se introduc in cuptorul bine incălzit, lăsandu-se pană se rumenesc. Se servesc tăiaţi in două sau in patru.
2-3 pui intregi, ficăţeii respectivi, 60 g untură, 200 g franzelă, 1/4 I lapte, 5 ouă (din care 3 fierte), 2-3 cepe, 1 legătură de pătrunjel verde, piper pisat, sare.
Mod de preparare
Puii, curăţaţi şi spălaţi, se scurg de apă, li se scot plămanii şi osul pieptului (cu grijă să nu se rupă carnea), după care se umplu cu următoarea compoziţie: in jumătate din untură se prăjeşte ceapa tăiată foarte mărunt şi, cand s-a rumenit, se adaugă franzela inmuiată in lapte, verdeaţa tăiată mărunt, piperul pisat, sare, 2 ouă crude şi 3 fierte (tăiate in cubu-leţe) şi ficăţeii tocaţi.
Se amestecă totul, se umplu puii cu compoziţia respectivă, se coase fiecare, se aşază intr-o tavă unsă, se ung şi ei deasupra şi se introduc in cuptorul bine incălzit, lăsandu-se pană se rumenesc. Se servesc tăiaţi in două sau in patru.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :