FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,211
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pui umplut

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pui umplut

 Q:   Intreaba despre Pui umplut       
Pui umplutIngrediente

2-3 pui intregi, ficăţeii respectivi, 60 g untură, 200 g franzelă, 1/4 I lapte, 5 ouă (din care 3 fierte), 2-3 cepe, 1 legătură de pătrunjel verde, piper pisat, sare.

Mod de preparare

Puii, curăţaţi şi spălaţi, se scurg de apă, li se scot plămanii şi osul pieptului (cu grijă să nu se rupă carnea), după care se umplu cu următoarea compoziţie: in jumătate din untură se prăjeşte ceapa tăiată foarte mărunt şi, cand s-a rumenit, se adaugă franzela inmuiată in lapte, verdeaţa tăiată mărunt, piperul pisat, sare, 2 ouă crude şi 3 fierte (tăiate in cubu-leţe) şi ficăţeii tocaţi.

Se amestecă totul, se umplu puii cu compoziţia respectivă, se coase fiecare, se aşază intr-o tavă unsă, se ung şi ei deasupra şi se introduc in cuptorul bine incălzit, lăsandu-se pană se rumenesc. Se servesc tăiaţi in două sau in patru.


Tag-uri: pui, ficatei, untura



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 20 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :