FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 629
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Placintele cu visine

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Placintele cu visine

 Q:   Intreaba despre Placintele cu visine       
Placintele cu visineIngrediente:

Făină 500 g, smantană 500 g, ouă 3 buc, zahăr tos 250 g, vişine 1 kg, pesmet alb 100 g, zahăr pudră 100 g, sare.

Mod de preparare:

Din făină, smantană, 100 g zahăr, două ouă şi sare se prepară un aluat care se frămantă bine şi se lasă să se repauzeze circa două ore. In acest timp se scot samburii vişinelor, se adaugă 150 g zahăr şi 100 g pesmet şi se lasă să stea circa o oră. După ce aluatul s-a repauzat, se întind foi cu grosimea de 1 cm, se taie pătrate cu latura de circa 10 cm, se pune pe fiecare pătrat cate o lingură de vişine scurse de zeamă, se întorc colţurile pătratelor spre mijloc, în formă de plic, se ung cu ou pe deasupra, se aşează în tăvi şi se coc la un foc iute. Cand sunt gata, se presară pe deasupra cu zahăr pudră.


Tag-uri: patiserie, placinta, visine, aluat



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 20 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :