Statistics:
Visits: 675 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Placintele cu visine
Q: | Intreaba despre Placintele cu visine |
Ingrediente:
Făină 500 g, smantană 500 g, ouă 3 buc, zahăr tos 250 g, vişine 1 kg, pesmet alb 100 g, zahăr pudră 100 g, sare.
Mod de preparare:
Din făină, smantană, 100 g zahăr, două ouă şi sare se prepară un aluat care se frămantă bine şi se lasă să se repauzeze circa două ore. In acest timp se scot samburii vişinelor, se adaugă 150 g zahăr şi 100 g pesmet şi se lasă să stea circa o oră. După ce aluatul s-a repauzat, se întind foi cu grosimea de 1 cm, se taie pătrate cu latura de circa 10 cm, se pune pe fiecare pătrat cate o lingură de vişine scurse de zeamă, se întorc colţurile pătratelor spre mijloc, în formă de plic, se ung cu ou pe deasupra, se aşează în tăvi şi se coc la un foc iute. Cand sunt gata, se presară pe deasupra cu zahăr pudră.
Făină 500 g, smantană 500 g, ouă 3 buc, zahăr tos 250 g, vişine 1 kg, pesmet alb 100 g, zahăr pudră 100 g, sare.
Mod de preparare:
Din făină, smantană, 100 g zahăr, două ouă şi sare se prepară un aluat care se frămantă bine şi se lasă să se repauzeze circa două ore. In acest timp se scot samburii vişinelor, se adaugă 150 g zahăr şi 100 g pesmet şi se lasă să stea circa o oră. După ce aluatul s-a repauzat, se întind foi cu grosimea de 1 cm, se taie pătrate cu latura de circa 10 cm, se pune pe fiecare pătrat cate o lingură de vişine scurse de zeamă, se întorc colţurile pătratelor spre mijloc, în formă de plic, se ung cu ou pe deasupra, se aşează în tăvi şi se coc la un foc iute. Cand sunt gata, se presară pe deasupra cu zahăr pudră.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :