Statistics:
Visits: 685 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pilaf de varza dulce
Q: | Intreaba despre Pilaf de varza dulce |
Ingrediente
1,5 kg varză dulce (de preferat varză creaţă), 250-300 g orez, 100 g unt sau untură, 2-3 ardei graşi, cateva roşii, 1 ceapă mare, sare, piper.
Mod de preparare
Varza se taie subţire, se freacă cu puţină sare şi se lasă la o parte. Ceapa se taie mărunt şi se pune la călit in untură 5—6 min, după care se adaugă varza stoarsă bine şi se călesc impreună circa 10 min, apoi se adaugă ardeii graşi tăiaţi mărunt, se stinge cu 1 I de supă de oase sau cu apă caldă şi se lasă să dea in fiert.
După aceea se adaugă orezul spălat, se amestecă, se potriveşte de sare, piper pisat, deasupra se pun roşiile tăiate in felii, se acoperă cu un capac şi se inăbuşă pe foc foarte domol pană se umflă orezul, sau se introduce pilaful in cuptor pentru 10—20 min.
1,5 kg varză dulce (de preferat varză creaţă), 250-300 g orez, 100 g unt sau untură, 2-3 ardei graşi, cateva roşii, 1 ceapă mare, sare, piper.
Mod de preparare
Varza se taie subţire, se freacă cu puţină sare şi se lasă la o parte. Ceapa se taie mărunt şi se pune la călit in untură 5—6 min, după care se adaugă varza stoarsă bine şi se călesc impreună circa 10 min, apoi se adaugă ardeii graşi tăiaţi mărunt, se stinge cu 1 I de supă de oase sau cu apă caldă şi se lasă să dea in fiert.
După aceea se adaugă orezul spălat, se amestecă, se potriveşte de sare, piper pisat, deasupra se pun roşiile tăiate in felii, se acoperă cu un capac şi se inăbuşă pe foc foarte domol pană se umflă orezul, sau se introduce pilaful in cuptor pentru 10—20 min.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :