Statistics:
Visits: 1,430 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Piftie de porc
Q: | Intreaba despre Piftie de porc |
Ingrediente:
Cap de porc 1 kg, picioare de porc 500 g, urechi de porc 500 g, usturoi 40 g, sare.
Cum se prepară:
Capul, picioarele şi urechile se pârlesc bine la o flacără şi se opăresc. În special picioarele trebuie să fie pârlite şi curăţate, până ce încep să capete miros de carne friptă. Se pun la fiert în apă fierbinte cu sare, spumându-se atât cât este necesar. Piftia este gata, atunci când carnea se desprinde uşor de pe oase, iar supa aste legată. Se scoate carnea din supă, se desprinde de pe oase şi se repartizează în farfurii. Usturoiul se pisează, se pune într-o strecurătoare de supă, se toarnă supa în farfurii prin strecurătoarea cu mujdei de usturoi. Se dau piftiile la rece timp de câteva ore, ca să se întărească.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Cap de porc 1 kg, picioare de porc 500 g, urechi de porc 500 g, usturoi 40 g, sare.
Cum se prepară:
Capul, picioarele şi urechile se pârlesc bine la o flacără şi se opăresc. În special picioarele trebuie să fie pârlite şi curăţate, până ce încep să capete miros de carne friptă. Se pun la fiert în apă fierbinte cu sare, spumându-se atât cât este necesar. Piftia este gata, atunci când carnea se desprinde uşor de pe oase, iar supa aste legată. Se scoate carnea din supă, se desprinde de pe oase şi se repartizează în farfurii. Usturoiul se pisează, se pune într-o strecurătoare de supă, se toarnă supa în farfurii prin strecurătoarea cu mujdei de usturoi. Se dau piftiile la rece timp de câteva ore, ca să se întărească.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :