FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,302
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Piftie de porc

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Piftie de porc

 Q:   Intreaba despre Piftie de porc       
Piftie de porcIngrediente:

Cap de porc 1 kg, picioare de porc 500 g, urechi de porc 500 g, usturoi 40 g, sare.

Cum se prepară:

Capul, picioarele şi urechile se pârlesc bine la o flacără şi se opăresc. În special picioarele trebuie să fie pârlite şi curăţate, până ce încep să capete miros de carne friptă. Se pun la fiert în apă fierbinte cu sare, spumându-se atât cât este necesar. Piftia este gata, atunci când carnea se desprinde uşor de pe oase, iar supa aste legată. Se scoate carnea din supă, se desprinde de pe oase şi se repartizează în farfurii. Usturoiul se pisează, se pune într-o strecurătoare de supă, se toarnă supa în farfurii prin strecurătoarea cu mujdei de usturoi. Se dau piftiile la rece timp de câteva ore, ca să se întărească.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: piftie, porc, usturoi



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :