Statistics:
Visits: 884 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Peste la gratar
Q: | Intreaba despre Peste la gratar |
Ingrediente:
Peşte, sare, ulei, zeamă de lămaie şi garnitură de cartofi.
Mod de preparare:
Peştele curăţat, spălat, zvantat şi dacă este mare tăiat în două pe lungime se sărează şi se lasă să stea cam 20-30 min. Apoi se şterge cu un şervet şi se unge cu ulei pe ambele părţi. Se aşează pe grătar bine încins, altfel peştele se lipeşte de grătar şi la întoarcere se rupe. Peştele se întoarce numai după ce s-a fript bine pe o parte, formînd o crustă rumenită, astfel încat substanţele nutritive să rămînă în el. Se serveşte cald, stropit cu unt, cu felii groase de lămaie şi cu garnitură de cartofi fierţi natur stropiţi cu unt şi presăraţi cu pătrunjel verde tăiat mărunt.
Peşte, sare, ulei, zeamă de lămaie şi garnitură de cartofi.
Mod de preparare:
Peştele curăţat, spălat, zvantat şi dacă este mare tăiat în două pe lungime se sărează şi se lasă să stea cam 20-30 min. Apoi se şterge cu un şervet şi se unge cu ulei pe ambele părţi. Se aşează pe grătar bine încins, altfel peştele se lipeşte de grătar şi la întoarcere se rupe. Peştele se întoarce numai după ce s-a fript bine pe o parte, formînd o crustă rumenită, astfel încat substanţele nutritive să rămînă în el. Se serveşte cald, stropit cu unt, cu felii groase de lămaie şi cu garnitură de cartofi fierţi natur stropiţi cu unt şi presăraţi cu pătrunjel verde tăiat mărunt.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :