FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 884
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Peste la gratar

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Peste la gratar

 Q:   Intreaba despre Peste la gratar       
Peste la gratarIngrediente:

Peşte, sare, ulei, zeamă de lămaie şi garnitură de cartofi.

Mod de preparare:

Peştele curăţat, spălat, zvantat şi dacă este mare tăiat în două pe lungime se sărează şi se lasă să stea cam 20-30 min. Apoi se şterge cu un şervet şi se unge cu ulei pe ambele părţi. Se aşează pe grătar bine încins, altfel peştele se lipeşte de grătar şi la întoarcere se rupe. Peştele se întoarce numai după ce s-a fript bine pe o parte, formînd o crustă rumenită, astfel încat substanţele nutritive să rămînă în el. Se serveşte cald, stropit cu unt, cu felii groase de lămaie şi cu garnitură de cartofi fierţi natur stropiţi cu unt şi presăraţi cu pătrunjel verde tăiat mărunt.


Tag-uri: peste, sare, lamaie, ulei



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 03 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :