Statistics:
Visits: 738 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Mazare batuta II
Q: | Intreaba despre Mazare batuta II |
Ingrediente:
Mazăre 500 g. ulei 150 g;. ceapă 300 g, cartofi 400 g, sare.
Mod de preparare:
Se alege mazărea, se spală şi se lasă să se înmoaie cateva ore în apă fierbinte. Se schimbă apa şi se pune mazărea la fiert.
După circa 30 min. se adaugă cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi, sare şi 150 g ceapă. După ce mazărea a fiert şi apa a scăzut suficient, se trece mazărea prin sită sau prin maşina de tocat. Se bate cu telul şi se adaugă jumătate din cantitatea de ulei. Restul de ceapă se taie peştişori, se prăjeşte în ulei şi se toarnă peste mazărea, care a fost aranjată pe un platou.
Mazăre 500 g. ulei 150 g;. ceapă 300 g, cartofi 400 g, sare.
Mod de preparare:
Se alege mazărea, se spală şi se lasă să se înmoaie cateva ore în apă fierbinte. Se schimbă apa şi se pune mazărea la fiert.
După circa 30 min. se adaugă cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi, sare şi 150 g ceapă. După ce mazărea a fiert şi apa a scăzut suficient, se trece mazărea prin sită sau prin maşina de tocat. Se bate cu telul şi se adaugă jumătate din cantitatea de ulei. Restul de ceapă se taie peştişori, se prăjeşte în ulei şi se toarnă peste mazărea, care a fost aranjată pe un platou.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 09 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :