FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 809
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pesmeti bucovineni

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pesmeti bucovineni

 Q:   Intreaba despre Pesmeti bucovineni       
Pesmeti bucovineniIngrediente:

Gălbenuşuri fierte 9 buc, unt 250 g, zahăr pudră 175 g, lămaie 100 g, făină cat cuprinde, albuşuri crude 2 buc, zahăr tos 200 g.

Mod de preparare:

Gălbenuşurile se trec prin sită şi se amestecă cu untul, zahărul pudră, coaja de lămaie rasă, zeama de lămaie şi făină cat cuprinde. Se lasă aluatul să se odihnească 30 min., se întind foi cu grosimea de 3- 4 mm, se taie cu forme din tablă sau plastic pentru decupat cocă, se ung bucăţile pe faţă cu albuş şi se trec prin zahăr tos, se aşează în tăvi pudrate cu făină şi se coc la un foc potrivit.


Tag-uri: aluat, pesmeti, galbenusuri, lamaie



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 20 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :