Statistics:
Visits: 1,037 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pesmeti cu coniac
Q: | Intreaba despre Pesmeti cu coniac |
Ingrediente:
Făină 750 g, margarina 250 g, ouă 5 buc, lapte 100 ml, zahăr 300 g, coniac 50 ml, lămaie 100 g. zahăr vanilat 2 plicuri, praf de copt 2 plicuri.
Mod de preparare:
Din făină, margarina, 3 ouă, lapte, 250 g zahăr, zahăr vanilat, coniac, coajă rasă de lămaie şi praf de copt stins în zeamă de lămaie se face o cocă ce se lasă 24 ore la frigider, se întinde apoi o foaie cu grosimea de 4- 5 mm, se taie cu forme din tablă sau plastic pentru decupat aluat, se ung cu ou, se presară cu zahăr, se aşează în tăvi şi se coc la un foc potrivit. Se consumă abia a doua zi.
Făină 750 g, margarina 250 g, ouă 5 buc, lapte 100 ml, zahăr 300 g, coniac 50 ml, lămaie 100 g. zahăr vanilat 2 plicuri, praf de copt 2 plicuri.
Mod de preparare:
Din făină, margarina, 3 ouă, lapte, 250 g zahăr, zahăr vanilat, coniac, coajă rasă de lămaie şi praf de copt stins în zeamă de lămaie se face o cocă ce se lasă 24 ore la frigider, se întinde apoi o foaie cu grosimea de 4- 5 mm, se taie cu forme din tablă sau plastic pentru decupat aluat, se ung cu ou, se presară cu zahăr, se aşează în tăvi şi se coc la un foc potrivit. Se consumă abia a doua zi.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :