Statistics:
Visits: 728 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pasta de heringi sarati I
Q: | Intreaba despre Pasta de heringi sarati I |
Ingrediente:
Heringi săraţi 500 g, ceapă 400 g, cartofi 400 g, unt 200 g, lămâie 100 g, sare.
Cum se prepara:
Se scot fileurile heringilor, se lasă câteva ore în apă rece ca să se desăreze, se scurg şi se trec de două ori prin maşina de tocat cu sită deasă. Cartofii se coc în cuptor, se rup în două, se scot miezurile cu o linguriţă, se sfărâmă cu furculiţa şi se lasă să se răcească. Ceapa se taie felii, se dă sare şi se lasă să stea 1-2 ore, se spală cu apă rece, se scurge şi se trece prin maşina de tocat. Se amestecă heringii cu ceapa şi cartofii, se adaugă untui şi se potriveşte gustul cu zeamă de lămâie.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Heringi săraţi 500 g, ceapă 400 g, cartofi 400 g, unt 200 g, lămâie 100 g, sare.
Cum se prepara:
Se scot fileurile heringilor, se lasă câteva ore în apă rece ca să se desăreze, se scurg şi se trec de două ori prin maşina de tocat cu sită deasă. Cartofii se coc în cuptor, se rup în două, se scot miezurile cu o linguriţă, se sfărâmă cu furculiţa şi se lasă să se răcească. Ceapa se taie felii, se dă sare şi se lasă să stea 1-2 ore, se spală cu apă rece, se scurge şi se trece prin maşina de tocat. Se amestecă heringii cu ceapa şi cartofii, se adaugă untui şi se potriveşte gustul cu zeamă de lămâie.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 22 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :