Statistics:
Visits: 925 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Iofca de hribi
Q: | Intreaba despre Iofca de hribi |
Ingrediente :
Făină 400 g, ouă 3 buc, hribi 400 g, ceapă 150 g, unt 100 g, caşcaval 150 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Din ouă, făină şi puţină sare se prepară o cocă mai consistentă, se întinde cu sucitorul, se taie pătrăţele cu latura de 2 cm, se lasă pe planşetă timp de 30 min., ca să se zvante, se fierb în apă cu sare, se pun într-o strecurătoare, se trec printr-un jet de apă rece şi se scurg bine. Ceapa se căleşte în unt, se adaugă hribii fierţi şi scurşi bine, se călesc împreună şi se trec de două ori prin maşina de tocat. Se amestecă ciupercile cu iofca, se aşează într-un vas uns cu unt, se presară pe deasupra cu caşcaval ras şi se stropeşte cu unt. Se baga vasul la cuptor timp de 10 minute.
Făină 400 g, ouă 3 buc, hribi 400 g, ceapă 150 g, unt 100 g, caşcaval 150 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Din ouă, făină şi puţină sare se prepară o cocă mai consistentă, se întinde cu sucitorul, se taie pătrăţele cu latura de 2 cm, se lasă pe planşetă timp de 30 min., ca să se zvante, se fierb în apă cu sare, se pun într-o strecurătoare, se trec printr-un jet de apă rece şi se scurg bine. Ceapa se căleşte în unt, se adaugă hribii fierţi şi scurşi bine, se călesc împreună şi se trec de două ori prin maşina de tocat. Se amestecă ciupercile cu iofca, se aşează într-un vas uns cu unt, se presară pe deasupra cu caşcaval ras şi se stropeşte cu unt. Se baga vasul la cuptor timp de 10 minute.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :