Statistics:
Visits: 918 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Iofca de hribi
Q: | Intreaba despre Iofca de hribi |
Ingrediente :
Făină 400 g, ouă 3 buc, hribi 400 g, ceapă 150 g, unt 100 g, caşcaval 150 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Din ouă, făină ÅŸi puÅ£ină sare se prepară o cocă mai consisÂtentă, se întinde cu sucitorul, se taie pătrăţele cu latura de 2 cm, se lasă pe planÅŸetă timp de 30 min., ca să se zvante, se fierb în apă cu sare, se pun într-o strecurătoare, se trec prinÂtr-un jet de apă rece ÅŸi se scurg bine. Ceapa se căleÅŸte în unt, se adaugă hribii fierÅ£i ÅŸi scurÅŸi bine, se călesc împreună ÅŸi se trec de două ori prin maÅŸina de tocat. Se amestecă ciupercile cu iofca, se aÅŸează într-un vas uns cu unt, se presară pe deasupra cu caÅŸcaval ras ÅŸi se stropeÅŸte cu unt. Se baga vasul la cuptor timp de 10 minute.
Făină 400 g, ouă 3 buc, hribi 400 g, ceapă 150 g, unt 100 g, caşcaval 150 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Din ouă, făină ÅŸi puÅ£ină sare se prepară o cocă mai consisÂtentă, se întinde cu sucitorul, se taie pătrăţele cu latura de 2 cm, se lasă pe planÅŸetă timp de 30 min., ca să se zvante, se fierb în apă cu sare, se pun într-o strecurătoare, se trec prinÂtr-un jet de apă rece ÅŸi se scurg bine. Ceapa se căleÅŸte în unt, se adaugă hribii fierÅ£i ÅŸi scurÅŸi bine, se călesc împreună ÅŸi se trec de două ori prin maÅŸina de tocat. Se amestecă ciupercile cu iofca, se aÅŸează într-un vas uns cu unt, se presară pe deasupra cu caÅŸcaval ras ÅŸi se stropeÅŸte cu unt. Se baga vasul la cuptor timp de 10 minute.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 15 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :