FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 940
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Iofca cu cartofi

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Iofca cu cartofi

 Q:   Intreaba despre Iofca cu cartofi       
Iofca cu cartofiIngrediente :

Făină 400 g, ouă 3 buc, cartofi 750 g, franzelă 300 g, unt 250 g, ceapă 100 g, sare.

Mod de preparare :

Din ouă, făină şi puţină sare se prepară o cocă mai consis­tentă, se întinde cu sucitorul, se taie pătrăţele cu latura de 2 cm, se lasă pe planşetă timp de 30 min., se fierb în apă cu sare, se pun într-o strecurătoare, se trec printr-un jet de apă rece şi se scurge bine. Cartofii se fierb în apă, se curăţă şi se taie cuburi ceapa se toacă mărunt, se prăjeşte în unt, se adaugă cartofi şi se mai prăjesc împreună cateva minute. Franzela se taie felii se curăţă de coajă, se taie cuburi, se stropeşte cu unt şi se ru­meneşte la cuptor. Se amestecă iofca cu cartofii şi crutoanele şi se stropeşte pe deasupra cu unt topit. Se serveşte de obicei cu garnitură (compot de cireşi sau de mere).


Tag-uri: iofca, cartofi, faina, oua



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 15 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :