Statistics:
Visits: 671 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Iahnie de ciuperci II
Q: | Intreaba despre Iahnie de ciuperci II |
Ingrediente:
Ciuperci proaspete 2 kg, ceapă 150 g, ulei 100 g, bulion de tomate 50 g. vin 100 ml, verdeaţă 2 leg, piper, sare.
Mod de preparare:
Se curăţă ciupercile, se spală, se taie ştraifuri, se opăresc în apă cu sare şi se pun într-o strecurătoare ca să se scurgă. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă ciupercile şi se continuă călirea. Se stinge cu bulion desfăcut în puţină apă. Se potriveşte gustul cu sare şi piper şi se adaugă vinul. Se dă vasul la cuptor timp de 15 min. La servit se adaugă verdeaţă tocată.
Ciuperci proaspete 2 kg, ceapă 150 g, ulei 100 g, bulion de tomate 50 g. vin 100 ml, verdeaţă 2 leg, piper, sare.
Mod de preparare:
Se curăţă ciupercile, se spală, se taie ştraifuri, se opăresc în apă cu sare şi se pun într-o strecurătoare ca să se scurgă. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă ciupercile şi se continuă călirea. Se stinge cu bulion desfăcut în puţină apă. Se potriveşte gustul cu sare şi piper şi se adaugă vinul. Se dă vasul la cuptor timp de 15 min. La servit se adaugă verdeaţă tocată.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 09 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :