Statistics:
Visits: 898 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Galuste de faina cu gem
Q: | Intreaba despre Galuste de faina cu gem |
Ingrediente:
Făină 500 g, ouă 3 buc, ulei 75 g, unt 75 g, pesmet alb 200 g, gem 300 g, sare.
Mod de preparare:
Intr-un vas se pune la fiert 1 l apă, ulei şi puţină sare. Cand apa a dat în fiert, se toarnă făina şi se amestecă pană ce aluatul se desprinde de pe pereţii vasului. Se ia vasul de pe foc, se pun ouăle, unul cate unul, amestecandu-se bine după fiecare ou. Se iau cu o linguriţă cantităţi egale de cocă, se fierb în apă clocotită, pană ce găluştele sunt gata. Se strecoară, se aşează într-un castron şi se toarnă pe deasupra pesmet prăjit în unt. La servit se adaugă gem peste fiecare porţie
Făină 500 g, ouă 3 buc, ulei 75 g, unt 75 g, pesmet alb 200 g, gem 300 g, sare.
Mod de preparare:
Intr-un vas se pune la fiert 1 l apă, ulei şi puţină sare. Cand apa a dat în fiert, se toarnă făina şi se amestecă pană ce aluatul se desprinde de pe pereţii vasului. Se ia vasul de pe foc, se pun ouăle, unul cate unul, amestecandu-se bine după fiecare ou. Se iau cu o linguriţă cantităţi egale de cocă, se fierb în apă clocotită, pană ce găluştele sunt gata. Se strecoară, se aşează într-un castron şi se toarnă pe deasupra pesmet prăjit în unt. La servit se adaugă gem peste fiecare porţie
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 14 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :