FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 992
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pandispan

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pandispan

 Q:   Intreaba despre Pandispan       
PandispanIngrediente

6 oua, 250 zahar, 200 g faina, coaja de lamaie rasa, 1 lingura de zeama de lamaie, zahar vanilat.

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri si se tin la rece, pana ce se freaca galbenusurile cu zahar si cu coaja de lamaie rasa si se face ca o alifie. Se adauga zeama de lamaie si o parte din faina si se amesteca.

Intre timp, se bat albusurile, adaugandu-se un varf de cutit de sare, iar cand s-au spumat bine se amesteca cu galbenusurile alifiate, alternand cu restul de faina; amestecarea se face lent, de jos in sus, cu o lopatica de lemn.

Se toarna compozitia in forme unse cu unt si presarate cu faina si se introduc in cuptorul bine incalzit; dupa 5—6 min se reduce putin temperatura.

Dupa ce s-a rumenit si a crescut bine se scoate din cuptor si se pudreaza cu zahar vanilat. Din compozitia de pandispan se poate pregati blatul pentru tort.


Tag-uri: pandispan, oua, zahar



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 06 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :