Statistics:
Visits: 902 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pesmeciori fragezi
Q: | Intreaba despre Pesmeciori fragezi |
Ingrediente
200 g unt sau margarina, 2 galbenusuri, 1 lingura de smantana, 150 g zahar, 1 lingura de rom, faina cat cuprinde.
Mod de preparare
Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga untul moale, romul, faina cat cuprinde compozitia si se framanta bine pana se obtine un aluat omogen.
Se pune pe planseta de aluat presarata cu faina si se intinde o foaie cam de 1/2 cm grosime. Se taie in patratele sau se decupeaza cu diferite forme de tabla.
Bucatile se aseaza pe o tava unsa cu unt si se coc in cuptor 10—12 min, dupa care se scot din tava. Se pot pastra mai multe zile, pesmeciorii devenind mai fragezi.
200 g unt sau margarina, 2 galbenusuri, 1 lingura de smantana, 150 g zahar, 1 lingura de rom, faina cat cuprinde.
Mod de preparare
Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga untul moale, romul, faina cat cuprinde compozitia si se framanta bine pana se obtine un aluat omogen.
Se pune pe planseta de aluat presarata cu faina si se intinde o foaie cam de 1/2 cm grosime. Se taie in patratele sau se decupeaza cu diferite forme de tabla.
Bucatile se aseaza pe o tava unsa cu unt si se coc in cuptor 10—12 min, dupa care se scot din tava. Se pot pastra mai multe zile, pesmeciorii devenind mai fragezi.
Tag-uri: pesmeciori, unt, margarina |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 06 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :