Statistics:
Visits: 923 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Biscuiti pentru ceai I
Q: | Intreaba despre Biscuiti pentru ceai I |
Ingrediente
250 g faina, 60 g unt, 1 ou, 100 g zahar, 1 lingura de smantana groasa, 1 lamaie, 1 lingura de rom, 1/2 pachetel praf de copt.
Mod de preparare
Zaharul, oul, coaja de lamaie rasa si untul moale se freaca bine 5—6 min, apoi se adauga smantana, faina, praful de copt stins cu zeama de lamaie, romul si se amesteca pana se obtine un aluat omogen.
Se pune aluatul pe o planseta presarata cu faina si cu merdeneaua se intinde o foaie care se taie cu ruleta sau cu un cutit in romburi. Acestea se aseaza intr-o tava si se coc la foc domol.
250 g faina, 60 g unt, 1 ou, 100 g zahar, 1 lingura de smantana groasa, 1 lamaie, 1 lingura de rom, 1/2 pachetel praf de copt.
Mod de preparare
Zaharul, oul, coaja de lamaie rasa si untul moale se freaca bine 5—6 min, apoi se adauga smantana, faina, praful de copt stins cu zeama de lamaie, romul si se amesteca pana se obtine un aluat omogen.
Se pune aluatul pe o planseta presarata cu faina si cu merdeneaua se intinde o foaie care se taie cu ruleta sau cu un cutit in romburi. Acestea se aseaza intr-o tava si se coc la foc domol.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 06 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :