FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 880
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tort de ciocolata III

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tort de ciocolata III

 Q:   Intreaba despre Tort de ciocolata III       
Tort de ciocolata IIIIngrediente:

Nuci 250 g, zahăr tos 250 g, apă 150 ml. cacao 50 g, ouă 8 buc, coniac 25 ml, zahăr vanilat 1 plic. Crema: zahăr tos 180 g, apă 50 ml, cacao 50 g, unt 200 g, zahăr vanilat 1 plic, gălbenuşuri 3 buc. Decor: frişca bătută 600 g.

Mod de preparare:

Se pune la fiert apa cu zahărul. Cand dă în clocot se toarnă nuca, se fierbe un minut, apoi se lasă să se răcească. Se adaugă gălbenuşurile, unul cate unul, cacaoa, coniacul, zahărul vanilat şi albuşurile bătute bine. Se coace într-o formă de tort tapetată cu hartie. Crema: se fierbe zahărul cu apa şi cacaoa. Se amestecă mereu pană ce se îngroaşă. In momentul în care se ia de pe foc se adaugă 20 g unt şi se lasă să se răcească. Restul de unt se freacă, se adaugă cele 3 gălbenuşuri şi zahărul vanilat şi se amestecă. Se toarnă peste compoziţia cu unt crema de cacao, puţin cate puţin, amestecandu-se. Se îmbracă blatul cu această cremă, fără a se însiropa sau a se tăia, se lasă 30 min. la frig, apoi se decorează cu frişca bătută.


Tag-uri: crema, ciocolata, sirop, nuci



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 21 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :