Statistics:
Visits: 877 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cratofi cu costita afumata au gratin
Q: | Intreaba despre Cratofi cu costita afumata au gratin |
Ingrediente :
CarÂtofi 1 kg, costiţă afumată 150 g, ceapă 100 g, ulei 100 g, făină 30 g, ouă 5 buc, lapte 100 ml, piper, sare.
Mod de preparare :
Cartofii se spală, se fierb in apă cu sare, se scurg, se curăţă şi se taie cubuleţe. Ceapa se ioacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă costiţa tăiată cubuleţe şi se călesc împreună 2, 3 min. la un foc domol, apoi se ia tigaia de pe foc. Se amestecă ceapa şi slănina cu cartofii, se adaugă piper măcinat şi sare. Se aşează compoziţia într-un vas de cuptor uns cu ulei şi se toarnă pe deasupra găibenuşurile amestecate cu laptele, făina, albuşurile bătute şi puţină sare. Se da vasul la cuptor pentru gratinare.
CarÂtofi 1 kg, costiţă afumată 150 g, ceapă 100 g, ulei 100 g, făină 30 g, ouă 5 buc, lapte 100 ml, piper, sare.
Mod de preparare :
Cartofii se spală, se fierb in apă cu sare, se scurg, se curăţă şi se taie cubuleţe. Ceapa se ioacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă costiţa tăiată cubuleţe şi se călesc împreună 2, 3 min. la un foc domol, apoi se ia tigaia de pe foc. Se amestecă ceapa şi slănina cu cartofii, se adaugă piper măcinat şi sare. Se aşează compoziţia într-un vas de cuptor uns cu ulei şi se toarnă pe deasupra găibenuşurile amestecate cu laptele, făina, albuşurile bătute şi puţină sare. Se da vasul la cuptor pentru gratinare.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 02 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :