Statistics:
Visits: 804 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Cornuri cu mere
Q: | Intreaba despre Cornuri cu mere |
Ingrediente:
Făină 500 g, zahăr tos 1 100 g, unt 200 g, ouă 2 buc, sare., mere creţeşti
1,2 kg, unt 30 g, zahăr tos 150 g, coajă rasă de lămaie 30 g.
Mod de preparare:
Din făină, zahăr, unt, ouă şi puţină sare se face o cocă ce se lasă la rece timp de două ore. Se întinde apoi o foaie, care se taie în pătrăţele, pe care se aşează umplutura. Se rulează colturile, se aşează în tăvi şi se coc la un foc potrivit. Umplutura se prepară astfel: merele se curăţă, se dau pe razătoare (julien),
se pun într-o cratiţă împreună cu untul, zahărul şi coaja rasă de
lămaie şi se ţin la un foc moale, amestecandu-se pană ce merele
se înmoaie.
Făină 500 g, zahăr tos 1 100 g, unt 200 g, ouă 2 buc, sare., mere creţeşti
1,2 kg, unt 30 g, zahăr tos 150 g, coajă rasă de lămaie 30 g.
Mod de preparare:
Din făină, zahăr, unt, ouă şi puţină sare se face o cocă ce se lasă la rece timp de două ore. Se întinde apoi o foaie, care se taie în pătrăţele, pe care se aşează umplutura. Se rulează colturile, se aşează în tăvi şi se coc la un foc potrivit. Umplutura se prepară astfel: merele se curăţă, se dau pe razătoare (julien),
se pun într-o cratiţă împreună cu untul, zahărul şi coaja rasă de
lămaie şi se ţin la un foc moale, amestecandu-se pană ce merele
se înmoaie.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :