Statistics:
Visits: 761 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Conopidă cu rosii
Q: | Intreaba despre Conopidă cu rosii |
INGREDIENTE:
1 conopidă mijlocie, 500 g roşii, 2 cepe, 1 cană ulei, sare şi piper, după gust.
MOD DE PREPARARE:
Conopida se spală bine, se curăţă şi se desface în bucheţele. Ceapa se curăţă şi se taie în rondele fine, care se călesc uşor într-o tigaie cu ulei bine încins. Când s-au îngălbenit uşor, se adaugă roşiile, fără pieliţe şi sâmburi, tăiate feliuţe subţiri. Se sărează şi se piperează. Se lasă un sfert de oră, la foc mic, amestecându-se uşor. Se adaugă apa caldă şi conopida. Se lasă până ce sosul s-a îngroşat consistent.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
1 conopidă mijlocie, 500 g roşii, 2 cepe, 1 cană ulei, sare şi piper, după gust.
MOD DE PREPARARE:
Conopida se spală bine, se curăţă şi se desface în bucheţele. Ceapa se curăţă şi se taie în rondele fine, care se călesc uşor într-o tigaie cu ulei bine încins. Când s-au îngălbenit uşor, se adaugă roşiile, fără pieliţe şi sâmburi, tăiate feliuţe subţiri. Se sărează şi se piperează. Se lasă un sfert de oră, la foc mic, amestecându-se uşor. Se adaugă apa caldă şi conopida. Se lasă până ce sosul s-a îngroşat consistent.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 21 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :