Statistics:
Visits: 793 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciuperci a la grec
Q: | Intreaba despre Ciuperci a la grec |
Ingrediente :
Ciuperci proaspete 1,2 kg, ulei 150 g, vin 50 ml, ceapă 300 g, verdeaţă 1 leg, lămaie 100 g, piÂper, sare.
Mod de preparare :
Ciupercile se curăţă, se spală in mai multe ape ÅŸi se taie faÅŸii subÅ£iri. Ceapa se toaca mărunt ÅŸi se căleÅŸte în ulei, se adaugă ciupercile ÅŸi se continuă călirea. Se adaugă sare, piper, o legătură de verdeaţă ÅŸi zeamă de lămaie. Se stinge cu vin amesÂtecat cu apa ÅŸi se lasă să fiarbă la un foc domol. La nevoie se poate adăuga cate puÅ£ină apă. Când sunt gata, se aÅŸază pe un platou, se decorează platoul cu felii subÅ£iri de lămaie curăţate de coajă ÅŸi se presară pe deasupra cu verdeaţă tocată mărunt. Se mănancă rece.
Ciuperci proaspete 1,2 kg, ulei 150 g, vin 50 ml, ceapă 300 g, verdeaţă 1 leg, lămaie 100 g, piÂper, sare.
Mod de preparare :
Ciupercile se curăţă, se spală in mai multe ape ÅŸi se taie faÅŸii subÅ£iri. Ceapa se toaca mărunt ÅŸi se căleÅŸte în ulei, se adaugă ciupercile ÅŸi se continuă călirea. Se adaugă sare, piper, o legătură de verdeaţă ÅŸi zeamă de lămaie. Se stinge cu vin amesÂtecat cu apa ÅŸi se lasă să fiarbă la un foc domol. La nevoie se poate adăuga cate puÅ£ină apă. Când sunt gata, se aÅŸază pe un platou, se decorează platoul cu felii subÅ£iri de lămaie curăţate de coajă ÅŸi se presară pe deasupra cu verdeaţă tocată mărunt. Se mănancă rece.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 04 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :