Statistics:
Visits: 983 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciuperci cu praz pregatite a la grec
Q: | Intreaba despre Ciuperci cu praz pregatite a la grec |
Ingrediente:
Ciuperci proaspete 1,2 kg, ulei 100 g, vin 50 ml, praz 500 g, lămaie 100 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare:
Ciupercile se curăţă, se spală în mai multe ape şi se taie faşii subţiri. Prazul se curăţă, se taie feliuţe şi se căleşte în ulei Se adaugă ciupercile şl se călesc împreună. Se potriveşte gustul cu sare şi piper şi se pune o jumătate de legătură de verdeaţă tocată mărunt. Se stinge cu vin amestecat cu zeamă de lămaie şi se lasă să fiarbă la un foc domol. La nevoie se poate adăuga, din când în când, cate puţină apă. Când ciupercile sunt gata, se asază pe un platou, se decorează platoul cu felii subţiri de lăamaie curăţate de coajă şi se presară pe deasupra cu restul de verdeaţă tocată. Se mănancă rece.
Ciuperci proaspete 1,2 kg, ulei 100 g, vin 50 ml, praz 500 g, lămaie 100 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare:
Ciupercile se curăţă, se spală în mai multe ape şi se taie faşii subţiri. Prazul se curăţă, se taie feliuţe şi se căleşte în ulei Se adaugă ciupercile şl se călesc împreună. Se potriveşte gustul cu sare şi piper şi se pune o jumătate de legătură de verdeaţă tocată mărunt. Se stinge cu vin amestecat cu zeamă de lămaie şi se lasă să fiarbă la un foc domol. La nevoie se poate adăuga, din când în când, cate puţină apă. Când ciupercile sunt gata, se asază pe un platou, se decorează platoul cu felii subţiri de lăamaie curăţate de coajă şi se presară pe deasupra cu restul de verdeaţă tocată. Se mănancă rece.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 05 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :