Statistics:
Visits: 850 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciuperci preparate a la grec
Q: | Intreaba despre Ciuperci preparate a la grec |
Ingrediente:
800 g ciuperci, 300 g ceapă, 3 legături de mărar, 100 ml ulei, 100 ml vin, 2 g sare de lămaie, sare, piper macinat, lămaie.
Mod de preparare:
Se aleg ciupercile cele mai mici, tari şi albe, apoi se curăţă şi se spală în mai multe ape, iar dacă sunt prea mari, se taie în jumătăţi sau în sferturi.
Ceapa tocată foarte mărunt se căleşte în ulei încins pană se înmoaie, după care se adaugă ciupercile, lăsandu-le să fiarbă înăbuşit, pană scade zeama. După aceea se adaugă: piper, sare, sare de lămaie, vin, mărar sau pătrunjel verde tăiat mărunt şi se potriveşte cu puţină apă caldă, apoi se lasă să mai fiarbă 2- 3 min.
Se servesc reci cu felii de lămaie.
800 g ciuperci, 300 g ceapă, 3 legături de mărar, 100 ml ulei, 100 ml vin, 2 g sare de lămaie, sare, piper macinat, lămaie.
Mod de preparare:
Se aleg ciupercile cele mai mici, tari şi albe, apoi se curăţă şi se spală în mai multe ape, iar dacă sunt prea mari, se taie în jumătăţi sau în sferturi.
Ceapa tocată foarte mărunt se căleşte în ulei încins pană se înmoaie, după care se adaugă ciupercile, lăsandu-le să fiarbă înăbuşit, pană scade zeama. După aceea se adaugă: piper, sare, sare de lămaie, vin, mărar sau pătrunjel verde tăiat mărunt şi se potriveşte cu puţină apă caldă, apoi se lasă să mai fiarbă 2- 3 min.
Se servesc reci cu felii de lămaie.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :