FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,573
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Chiftelute cu carne si sos de rosii

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Chiftelute cu carne si sos de rosii

 Q:   Intreaba despre Chiftelute cu carne si sos de rosii       
Chiftelute cu carne si sos de rosiiIngreriente:

Carne de vacă 400 g, carne de porc 300 g, ceapă 300 g, franzelă 200 g, verdeaţă 2 leg, ouă 2 buc, zarzavat de supă 250 g, ulei 250 g. roşii 500 g, zahăr 20 g, făină 100 g, supă de oase 400 ml, cimbru 1 fir, piper, sare.

Cum se prepară:

Carnea se dă prin maşina de tocat. Franzela se inmoaie în apă şi se stoarce bine. Se toacă mărunt 150 g ceapă şi se căleşte în ulei. Verdeaţa se toacă mărunt. Se amestecă totul, se adaugă ouăle, piperul şi sarea. Se formează chifteluţele, se dau prin făi­nă şi se prăjesc în ulei fierbinte. Roşiile se taie bucăţi, se fierb 20 min şi se pasează prin sită. Restul de ceapă se toacă mă­runt, zarzavatul de supă se dă pe răzătoare şi se călesc im preună în ulei, se adaugă făina rămasă, se stinge cu roşiile si supa de oase şi se fierbe circa 10 min. Se pun perişoarele in sos şi se mai fierb circa 25 min. La sfârşit se mai potriveşte odată gustul de sare.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: chiftelute, carne, sos de rosii, mancare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 25 June '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :