FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 669
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Castraveti umpluti vegetarieni

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Castraveti umpluti vegetarieni

 Q:   Intreaba despre Castraveti umpluti vegetarieni       
Castraveti umpluti vegetarieni Ingrediente

6 sau 12 castraveţi, 200 g orez, 150 g ceapă, 100 ml ulei, sare, piper, mărar sau pătrunjel verde, 30 g făină, 30 g bulion, 2-3 linguri de smantană, 2 ouă.

Mod de preparare

Se iau 6 castraveţi mari sau 12 mai mici sau dacă sunt lungi de 20 cm se taie in două şi se curăţă cat mai subţire de coajă. Se opăresc cu apă clocotită şi cu sare, ca să se inmoaie. Se scobesc de miez cu ajutorul unei linguriţe. (Dacă sunt tăiaţi in două' in curmeziş, atunci se scobesc intr-o parte dandu-le forma de pahar).

Se spală şi se lasă la scurs, avand grijă ca toţi castraveţii scobiţi să aibă pereţii intregi. Se presară cu puţină sare şi se lasă cu gura in jos.

Intre timp, se curăţă ceapa, se spală, se taie mărunt şi se pune te călit intr-o cratiţă cu ulei infierbantat. Se căleşte pană ce se rumeneşte puţin şi se adaugă orezul ales, spălat şi scurs de apă. Se amestecă cu ceapa şi se stinge cu apă in cantitate dublă faţă de orez.

Se adaugă bulion, sare, piper, verdeaţă tăiată mărunt, se amestecă pană dă in fiert, după care se acoperă şi se ţine pe foc slab sau in cuptor cu uşa acestuia deschisă, timp de 20—30 min. Se scoate apoi orezul intr-un castron ca să se zvante, se adaugă 2 ouă şi se mai gustă o dată de sare.

Cu compoziţia obţinută se umplu castraveţii care se aşază intr-o tavă unsă şi se introduc in cuptor. După 10 min se toarnă in tavă puţină apă fierbinte ca să nu se ardă, iar după ce castraveţii s-au rumenit puţin se adaugă smantană amestecată cu făina şi subţiată cu lapte sau cu apă caldă şi se mai lasă să fiarbă 5—6 min.


Tag-uri: castraveti, orez, ceapa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 19 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :