Statistics:
Visits: 765 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Castraveti umpluti cu branza telemea
Q: | Intreaba despre Castraveti umpluti cu branza telemea |
Ingrediente
6 castraveţi, 300 g branză, 3-4 ouă, 30 g gris, 50 g făină, 100 g unt.
Mod de preparare
Castraveţii se pregătesc la fel ca in reţeta interioară, dar pentru aceasta se aleg castraveţi lungi şi mai groşi. Aceştia se taie pe lungime in două, se curăţă de coajă, se scobesc de miez şi se pun intr-o cratiţă cu capac, se adaugă 50 g de unt, puţină apă şi sare şi se inăbuşă pană devin moi.
Intre timp, se trece branză prin sită, se adaugă grisul fiert in lapte, făina, restul de unt topit şi unul cate unul gălbenuşurile, amestecand după fiecare şi la urmă se adaugă albuşurile bătute spumă.
Cu această compoziţie se umplu jumătăţile de castraveţi, se presară cu caşcaval ras şi se aşază intr-o tavă in care se toarnă şi lichidul care a mai rămas in cratiţă in care au fost inăbuşiţi castraveţii scobiţi. Se introduc in cuptor şi se taie pană cand se rumenesc pe deasupra.
6 castraveţi, 300 g branză, 3-4 ouă, 30 g gris, 50 g făină, 100 g unt.
Mod de preparare
Castraveţii se pregătesc la fel ca in reţeta interioară, dar pentru aceasta se aleg castraveţi lungi şi mai groşi. Aceştia se taie pe lungime in două, se curăţă de coajă, se scobesc de miez şi se pun intr-o cratiţă cu capac, se adaugă 50 g de unt, puţină apă şi sare şi se inăbuşă pană devin moi.
Intre timp, se trece branză prin sită, se adaugă grisul fiert in lapte, făina, restul de unt topit şi unul cate unul gălbenuşurile, amestecand după fiecare şi la urmă se adaugă albuşurile bătute spumă.
Cu această compoziţie se umplu jumătăţile de castraveţi, se presară cu caşcaval ras şi se aşază intr-o tavă in care se toarnă şi lichidul care a mai rămas in cratiţă in care au fost inăbuşiţi castraveţii scobiţi. Se introduc in cuptor şi se taie pană cand se rumenesc pe deasupra.
Tag-uri: castraveti, branza, oua |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :