Statistics:
Visits: 745 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata de ridichi cu branza telemea
Q: | Intreaba despre Salata de ridichi cu branza telemea |
Ingrediente:
500- 600 g ridichi de iarnă (negre), 200- 300 g branză telemea sau frămantată, ulei, piper, sare.
Mod de preparare:
Ridichile se curăţă, se spală, se dau pe răzătoarea cu găuri mari, se sărează şi se lasă o oră ca să se înmoaie, după care se storc ca să iasă sucul amar din ele care se aruncă. Ridichile rase şi stoarse se amesteca cu branză şi, după gust, se mai adaugă ulei, piper şi sare. Salata se garniseşte cu măsline.
500- 600 g ridichi de iarnă (negre), 200- 300 g branză telemea sau frămantată, ulei, piper, sare.
Mod de preparare:
Ridichile se curăţă, se spală, se dau pe răzătoarea cu găuri mari, se sărează şi se lasă o oră ca să se înmoaie, după care se storc ca să iasă sucul amar din ele care se aruncă. Ridichile rase şi stoarse se amesteca cu branză şi, după gust, se mai adaugă ulei, piper şi sare. Salata se garniseşte cu măsline.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 December '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :