Statistics:
Visits: 911 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Carne cu castraveti murati
Q: | Intreaba despre Carne cu castraveti murati |
Ingrediente
900 g carne (de preferinţă grasă), 200 g ceapă, 1 lingură de făină, 100 g untură, 1 lingură de bulion, 600 g castraveţi muraţi, cateva roşii, 1 legătură de mărar.
Mod de preparare
Carnea, tăiată în porţii, se prăjeşte în untură înfierbantată cat să se rumenească puţin, apoi se scoate în alt vas. In untura rămasă se căleşte ceapa tăiată foarte mărunt, se adaugă făina şi se mai călesc împreună 5—6 min, după care se adaugă bulionul şi se stinge cu apă caldă, iar după ce a dat în 2—3 clocote se răstoarnă peste carne şi se fierb împreună pană cand carnea este gata.
In acest interva l se curăţă castraveţii de coajă şi de seminţe (dacă seminţele sunt mari), se taie în bucăţi şi se fierb separat; cand castraveţii sunt prea acri sau săraţi se schimbă apa de la primul clocot.
Cand castraveţii sunt bine fierţi se introduc în cratiţa cu carne, se adaugă roşiile tăiate mărunt, mărar tocat şi se mai lasă să fiarbă împreună 10 min. Mancarea de castraveţi se potriveşte de sare la urmă.
900 g carne (de preferinţă grasă), 200 g ceapă, 1 lingură de făină, 100 g untură, 1 lingură de bulion, 600 g castraveţi muraţi, cateva roşii, 1 legătură de mărar.
Mod de preparare
Carnea, tăiată în porţii, se prăjeşte în untură înfierbantată cat să se rumenească puţin, apoi se scoate în alt vas. In untura rămasă se căleşte ceapa tăiată foarte mărunt, se adaugă făina şi se mai călesc împreună 5—6 min, după care se adaugă bulionul şi se stinge cu apă caldă, iar după ce a dat în 2—3 clocote se răstoarnă peste carne şi se fierb împreună pană cand carnea este gata.
In acest interva l se curăţă castraveţii de coajă şi de seminţe (dacă seminţele sunt mari), se taie în bucăţi şi se fierb separat; cand castraveţii sunt prea acri sau săraţi se schimbă apa de la primul clocot.
Cand castraveţii sunt bine fierţi se introduc în cratiţa cu carne, se adaugă roşiile tăiate mărunt, mărar tocat şi se mai lasă să fiarbă împreună 10 min. Mancarea de castraveţi se potriveşte de sare la urmă.
Tag-uri: carne, castraveti, murati |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 26 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :