Statistics:
Visits: 1,016 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ochiuri pe balmos
Q: | Intreaba despre Ochiuri pe balmos |
Ingrediente :
Mălai 600 g, lapte 1,6 l, smantană 800 g, branză de Dorna 400 g, unt 250 g, ouă 10 buc, sare.
Mod de preparare :
Intr-un ceaun se pune la fiert, smantană, 100 g unt, laptele ÅŸi sarea. Indată ce a dat în fiert se adaugă mălaiul ÅŸi se preÂpară un baimoÅŸ moale. Intr-o tavă unsă cu unt se pune un strat de baimoÅŸ, se presară pe deasupra 200 g branză de Dorna, se pune pe deasupra restul de baimoÅŸ. Cu un polonic se fac 10 loÂcaÅŸuri în baimoÅŸ, se sparge în fiecare cuib cate un ou, se pune pe deasupra cate o bucăţică de unt ÅŸi branză de Dorna. Se baga tava la cuptor pentru gratinare. Se servesc de regulă cate două cuiburi la o porÅ£ie.
Mălai 600 g, lapte 1,6 l, smantană 800 g, branză de Dorna 400 g, unt 250 g, ouă 10 buc, sare.
Mod de preparare :
Intr-un ceaun se pune la fiert, smantană, 100 g unt, laptele ÅŸi sarea. Indată ce a dat în fiert se adaugă mălaiul ÅŸi se preÂpară un baimoÅŸ moale. Intr-o tavă unsă cu unt se pune un strat de baimoÅŸ, se presară pe deasupra 200 g branză de Dorna, se pune pe deasupra restul de baimoÅŸ. Cu un polonic se fac 10 loÂcaÅŸuri în baimoÅŸ, se sparge în fiecare cuib cate un ou, se pune pe deasupra cate o bucăţică de unt ÅŸi branză de Dorna. Se baga tava la cuptor pentru gratinare. Se servesc de regulă cate două cuiburi la o porÅ£ie.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :