FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 749
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Caprioara cu sos Cumberland

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Caprioara cu sos Cumberland

 Q:   Intreaba despre Caprioara cu sos Cumberland       
Caprioara cu sos CumberlandIngrediente :

Pulpă de căprioară 1 kg, slănină afumată 50 g, tint 50 g, marmeladă de coacăze 200 g, portocale 300 g, lămaie 300 g, muştar 250 g, vin alb , oţet 9° 25 ml, sare.

Mod de preparare :

Dupa ce a fost marinată, carnea de căprioară se şterge cu un ştergar, se împănează cu slănină, se freacă cu sare, se unge cu unt şi se aşeaza într-o tavă cu restul de unt, se dă tava la cuptor şi se frige, stropindu-se din cand în cand cu sosul format în tavă. Cand este gata, se scoate din cuptor, se taie felii şi se lasă să se răcească. Se curăţă portocalele şi lămaile de coajă. Marmelada, muştarul, vinul, oţetul şi circa 2 g sare se fierb la un foc domol. Se storc lămaile şi portocalele şi se adaugă zeama în sos, se mai dă un clocot şi se pasează sosul printr-un moţ sau pasoar. Coaja de la o lămaie se taie julien (foarte fin), se fierbe circa 20 min., se scurge apa şi se adaugă coaja la sos. La servit, la fiecare porţie se pun două felii de carne, garnitura (de obicei piure de mere) şi cate 1-2 linguri de sos Cumberland.


Tag-uri: vanat, mustar, vin, portocala



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 10 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :