FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 719
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sos cumberland II - pentru vanat

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sos cumberland II - pentru vanat

 Q:   Intreaba despre Sos cumberland II - pentru vanat       
Sos cumberland II - pentru vanatIngrediente:

Jeleu de coacăze 200 g, vin de Porto 100 ml, ceapă 50 g, lămâie 100 g, portocale 100 g, muştar 20 g, ghimber 1/2 g.

Cum se prepara:

Jeleul de coacăze se desface în vinul de Porto, se adaugă zeama de lămâie şi portocală, o lingură de muştar şi un vârf de cuţit de ghimber, se dă în fiert şi se ia de pe foc. Se adaugă ceapa ce a fost tocată mărunt, opărită şi scursă bine, câte o lingură de coajă de lămâie şi portocală tăiate julien (foarte fin) şi fierte timp îndelungat. Se amestecă bine totul. Se foloseşte numai la preparate reci din carne de vânat.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: sos cumberland, vanat, jeleu de coacaze, vin de porto, portocale, ghimber



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 25 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :