Statistics:
Visits: 724 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sos cumberland II - pentru vanat
Q: | Intreaba despre Sos cumberland II - pentru vanat |
Ingrediente:
Jeleu de coacăze 200 g, vin de Porto 100 ml, ceapă 50 g, lămâie 100 g, portocale 100 g, muştar 20 g, ghimber 1/2 g.
Cum se prepara:
Jeleul de coacăze se desface în vinul de Porto, se adaugă zeama de lămâie şi portocală, o lingură de muştar şi un vârf de cuţit de ghimber, se dă în fiert şi se ia de pe foc. Se adaugă ceapa ce a fost tocată mărunt, opărită şi scursă bine, câte o lingură de coajă de lămâie şi portocală tăiate julien (foarte fin) şi fierte timp îndelungat. Se amestecă bine totul. Se foloseşte numai la preparate reci din carne de vânat.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Jeleu de coacăze 200 g, vin de Porto 100 ml, ceapă 50 g, lămâie 100 g, portocale 100 g, muştar 20 g, ghimber 1/2 g.
Cum se prepara:
Jeleul de coacăze se desface în vinul de Porto, se adaugă zeama de lămâie şi portocală, o lingură de muştar şi un vârf de cuţit de ghimber, se dă în fiert şi se ia de pe foc. Se adaugă ceapa ce a fost tocată mărunt, opărită şi scursă bine, câte o lingură de coajă de lămâie şi portocală tăiate julien (foarte fin) şi fierte timp îndelungat. Se amestecă bine totul. Se foloseşte numai la preparate reci din carne de vânat.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Tag-uri: sos cumberland, vanat, jeleu de coacaze, vin de porto, portocale, ghimber |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :