FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 921
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sos cumberland I - pentru vanat

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sos cumberland I - pentru vanat

 Q:   Intreaba despre Sos cumberland I - pentru vanat       
Sos cumberland I - pentru vanatIngrediente:

Marmeladă de coacăze 200 g, portocale 300 g, lămâi 300 g, muştar 25 g, vin alb 100 ml, oţet 9° 25 ml, sare.

Cum se prepara:

Se curăţă portocalele şi lămâile de coajă. Marmelada, muştarul, vinul, oţetul şi sarea se fierb la un foc domol timp de circa 10 min. Se storc lămâile şi portocalele şi se adaugă zeama la sos. Se temperează şi se pasează sosul printr-o sită sau moţ. O treime din cantitatea de coji de lămâie şi portocale se taie julien (foarte fin) şi se fierb timp mai îndelungat, se scurg, se lasă să se răcească şi se adaugă la sos. Acest sos se foloseşte la preparate reci din carne de vânat.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: marmelada de coacaze, sos cumberland, vin alb, otet, vanat



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 25 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :