FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 2,004
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Cap si picior de porc rasol cu hrean

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Cap si picior de porc rasol cu hrean

 Q:   Intreaba despre Cap si picior de porc rasol cu hrean       
Cap si picior de porc rasol cu hreanIngreriente:

Cap do porc 500 g, picioare de porc 500 g, morcovi şi pătrurnel 250 g, ceapă 100 g, usturoi 25 g, hrean 500 g, oţet 9° 50 ml, sare.

Cum se prepară:

Capul şi picioarele se opăresc, se curăţă, se opăresc din nou, se spală în mai multe ape, se taie în bucăţi de 100-120 g şi se pun la fiert. După 30 min se pune zarzavatul de supă, ceapa, usturoiul pisat şi sarea. După ce carnea este fiartă se scot oasele. Hreanul se curăţă, se spală şi se dă pe răzătoare, apoi se amestecă cu oţet şi sare şi se fierbe circa 20 min. La servit, la fiecare porţie de carne se pune şi o farfurioară cu hrean.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: cap de porc, picior de porc, rasol, hrean



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :