FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 970
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Bulz oltenesc umplut cu gaigana

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Bulz oltenesc umplut cu gaigana

 Q:   Intreaba despre Bulz oltenesc umplut cu gaigana       
Bulz oltenesc umplut cu gaiganaIngreriente:

Mălai 500 g, cârnaţi afumaţi 150 g, şuncă afumată 150 g, costiţă afumată 100 g, telemea 150 g, ouă 10 buc, unt 100 g, caşcaval 100 g, ulei 30 g, sare.

Cum se prepară:

Din mălai, sare şi apă se face o mămăligă ceva mai tare. Gaiganaua se prepară astfel: costiţa se taie cuburi şi se pune la prăjit. După câteva minute se adaugă şunca şi cârnaţii tăiaţi tot cuburi. Ouăle se bat bine, se amestecă cu telemeaua dată pe răzătoare şi se toarnă peste mezeluri. Când ouăle s-au legat, se ia gaiganaua de pe foc. Mămăliga se taie în bucăţi, în care se fac cuiburi rotunde. Se împarte gaiganaua, în mod egal în aceste cuiburi, se acoperă cuiburile cu bucăţele de mămăligă şi se servesc. Se unge fiecare bucată cu ulei şi se frige la grătar pe ambele părţi. La servit, pe fiecare porţie, se pune unt topit şi se presară cu caşcaval ras.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: bulz, gaigana, malai, telemea, sunca afumata



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :