Statistics:
Visits: 887 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Bors de cartofi
Q: | Intreaba despre Bors de cartofi |
Ingrediente
Pentru 6 persoane: 600 g cartofi, 100 g ceapă, 100 g morcovi, 2-3 rădăcini de pătrunjel, 100 g unt sau ulei, 1/2 I borş de tăraţe, verdeaţă, sare, piper.
Mod de prepapare
Se curăţă morcovii, pătrunjelul şi ceapa, apoi se spală. Se taie ceapa mărunt şi se pune la înăbuşit într-un vas cu untul înfierbîntat pană se înmoaie. Se adaugă morcovul şi pătrunjelul tăiate ca tăiţeii şi în continuare se mai înăbuşă totul 10 min, după care se stinge cu 2,500 I apă caldă. Apoi se adaugă cartofii tăiaţi în cuburi mici, sare, piper boabe şi se lasă să mai fiarbă pană sunt gata cartofii. Se adaugă borşul fiert separat şi curăţat de spumă, se lasă să mai dea cateva clocote, se potriveşte de sare şi se trage vasul de pe foc. Se serveşte "presărat cu verdeaţă.
Pentru 6 persoane: 600 g cartofi, 100 g ceapă, 100 g morcovi, 2-3 rădăcini de pătrunjel, 100 g unt sau ulei, 1/2 I borş de tăraţe, verdeaţă, sare, piper.
Mod de prepapare
Se curăţă morcovii, pătrunjelul şi ceapa, apoi se spală. Se taie ceapa mărunt şi se pune la înăbuşit într-un vas cu untul înfierbîntat pană se înmoaie. Se adaugă morcovul şi pătrunjelul tăiate ca tăiţeii şi în continuare se mai înăbuşă totul 10 min, după care se stinge cu 2,500 I apă caldă. Apoi se adaugă cartofii tăiaţi în cuburi mici, sare, piper boabe şi se lasă să mai fiarbă pană sunt gata cartofii. Se adaugă borşul fiert separat şi curăţat de spumă, se lasă să mai dea cateva clocote, se potriveşte de sare şi se trage vasul de pe foc. Se serveşte "presărat cu verdeaţă.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :