FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,134
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Blat Alb

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Blat Alb

 Q:   Intreaba despre Blat Alb       
Blat AlbIngrediente

5 oua, 100 g zahar tos, 150 g faina, 1 lingura de ulei, un praf de sare, 20 g unt pentru uns tava.

Mod de preparare

Se freaca bine galbenusurile cu 2/3 din cantitatea de zahar, pana devin ca o crema spumoasa. Separat se bat albusurile, adaugind treptat restul de zahar tos.

Se toarna albusul peste galbenusurile frecate, apoi se amesteca usor de sus in jos, ca sa nu cada albusurile si se adauga treptat faina.

Se imbraca o forma unsa cu unt cu hartie si se toarna in ea compozitia obtinuta. Se introduce in cuptorul potrivit de incalzit (nu la foc iute) ca sa nu se rumeneasca prea tare si sa ramana pufos.

Cand este gata se scoate si dupa ce s-a racit se taie blatul orizontal in doua sau in trei straturi care se insiropeaza, apoi se ung cu crema preferata si se da tortul la frigider ca sa se intareasca crema, dupa care se orneaza .


Tag-uri: blat, oua, zahar tos



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 08 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :