Statistics:
Visits: 1,016 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Blat de ciocolata cu cacao
Q: | Intreaba despre Blat de ciocolata cu cacao |
Ingrediente
7-8 oua, 200 g zahar, 250 g faina, 100 g ciocolata sau 60 g cacao, 20 ml ulei, 1 lingura de apa.
Mod de preparare
Se toarna galbenusurile intr-un castron, se adauga 2/3 din cantitatea de zahar, o lingura de apa, uleiul si se freaca 10—15 min. Se adauga albusurile batute cu restul de zahar si faina in care s-a amestecat cacaua (cernute impreuna), apoi se amesteca de sus in jos, ca sa nu cada albusurile. Eventual, se mai adauga in compozitie:
zahar vanilat, coaja de lamaie rasa sau de portocala, ciocolata topita. (Ciocolata se pune la topit intr-un vas introdus in alt vas cu apa fierbinte.
Compozitia obtinuta se toarna in forma, procedandu-se la fel ca la reteta precedenta.
7-8 oua, 200 g zahar, 250 g faina, 100 g ciocolata sau 60 g cacao, 20 ml ulei, 1 lingura de apa.
Mod de preparare
Se toarna galbenusurile intr-un castron, se adauga 2/3 din cantitatea de zahar, o lingura de apa, uleiul si se freaca 10—15 min. Se adauga albusurile batute cu restul de zahar si faina in care s-a amestecat cacaua (cernute impreuna), apoi se amesteca de sus in jos, ca sa nu cada albusurile. Eventual, se mai adauga in compozitie:
zahar vanilat, coaja de lamaie rasa sau de portocala, ciocolata topita. (Ciocolata se pune la topit intr-un vas introdus in alt vas cu apa fierbinte.
Compozitia obtinuta se toarna in forma, procedandu-se la fel ca la reteta precedenta.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 08 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :