FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 918
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Aluat oparit

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Aluat oparit

 Q:   Intreaba despre Aluat oparit       
Aluat oparitIngrediente:

Făină 250 g. unt 150 g, lapte 250 ml, zahăr 50 g, ouă 8 buc, sare.

Mod de preparare:

Laptele se pune la foc împreună cu untul, zahărul şi puţină sare. Cand a dat în clocot se pune toată făina deodată şi se amestecă repede cu o paletă, pană ce coca se dezlipeşte de pe pereţii şi de pe fundul vasului. Se ia de pe foc, se amestecă în continuare, pană ce aluatul s-a răcorit. Se adaugă ouăle, unul cate unul, amestecandu-se după fiecare ou, pană ce acesta s-a încorporat complet. Aluatul astfel preparat trebuie să fie potrivit de moale pentru a putea fi turnat cu un poş (cornet din panză). Se foloseşte la ecler şi cornuri cu cremă.


Tag-uri: aluat, corn, ecler, oua



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :