FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,008
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Aluat frantuzesc economic

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Aluat frantuzesc economic

 Q:   Intreaba despre Aluat frantuzesc economic       
Aluat frantuzesc economicIngrediente:

Făină 500 g, margarina 500 g, ulei 10 g, sare.

Mod de preparare:

Margarina se amestecă cu furculiţa cu 150 g făină, se pune la rece. Restul de făină se amestecă cu apă, sare şi ulei, preparandu-se un aluat moale, se crestează şi se lasa la rece timp de 20 min. Se întinde aluatul pe planşetă, dandu-i-se o formă dreptunghiulară. Separat se întinde amestecul de margarina şi făină, obţimndu-se un dreptunghi mai mic, care se aşează peste aluat, se întorc marginile aluatului peste foaia cu margarina, se împătureşte foaia în patru şi se dă la rece timp de 15 min. Se întinde foaia din nou şi se repetă cperaţia de încă 3- 4 ori. Cand se întinde foaia ultima dată, i se dă forma de dreptunghi, care se taie in două, se fac două foi, se aşează în tăvi de aceeaşi mărime şi se coc la cuptor. Aluatul acesta se lucrează într-o cameră rece, pe o masă din metal inoxidabil sau marmură, iar aluaturile se amestecă mai mult cu cuţitul.


Tag-uri: aluat, faina, margarina, forma



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 14 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :