Statistics:
Visits: 1,249 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Mancare de mazare verde
Q: | Intreaba despre Mancare de mazare verde |
Ingrediente
1 kg mazăre verde boabe, 100 g unt sau ulei, 50 g făină, 200 g ceapă, 30 g bulion de roşii, 1 legătură mărar, 500 g roşii, sare, 30 g zahăr.
Mod de preparare
Mazărea se fierbe ca in reţeta interioară. Ceapa tăiată mărunt se căleşte in unt sau in ulei, se adaugă făina uscată şi se călesc impreună 5—6 min, după care se adaugă bulion de roşii şi se stinge cu apa de la fiertul mazării.
Se adaugă apoi roşiile curăţate de pieliţă şi de seminţe, mărarul tăiat mărunt, mazărea fiartă, zahărul şi sare, după gust. Se dă in fiert şi după aceea se mai introduce in cuptor să fiarbă cateva minute.
1 kg mazăre verde boabe, 100 g unt sau ulei, 50 g făină, 200 g ceapă, 30 g bulion de roşii, 1 legătură mărar, 500 g roşii, sare, 30 g zahăr.
Mod de preparare
Mazărea se fierbe ca in reţeta interioară. Ceapa tăiată mărunt se căleşte in unt sau in ulei, se adaugă făina uscată şi se călesc impreună 5—6 min, după care se adaugă bulion de roşii şi se stinge cu apa de la fiertul mazării.
Se adaugă apoi roşiile curăţate de pieliţă şi de seminţe, mărarul tăiat mărunt, mazărea fiartă, zahărul şi sare, după gust. Se dă in fiert şi după aceea se mai introduce in cuptor să fiarbă cateva minute.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 18 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :