FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 826
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Crema de spanac

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Crema de spanac

 Q:   Intreaba despre Crema de spanac       
Crema de spanacIngrediente:

Spanac 1 kg, morcovi 150 g, pătrunjel 100 g, ţelină 100 g, făină 50 g, unt 150 g, ouă 2 buc, lapte 150 ml, franzelă 150 g, sare.

Mod de preparare:

Spanacul se fierbe circa 20 min. în apă cu sare şi apoi se scurge. Ceapa se taie felii şi se căleşte în 100 g unt. Se adaugă morcovii, pătrunjelul şi ţelina date pe răzătoare şi făina şi se mai călesc câteva minute la un foc domol. Se sting cu zeama în care a fiert spanacul şi se lasă să fiarbă. Spanacul se trece de două ori prin maşina de tocat şi se adaugă la zarzavatul de supa si se fierb împreună circa 45 min. Se pasează prin sită şi se pun din nou pe foc. Gălbenuşurile se amestecă cu laptele, se subţiază cu câteva linguri de zeamă, în care a fiert spanacul, se adaugă la cremă şi se potriveşte gustul de sare. Franzela se taie cubuleţe care se stropesc cu unt şi se rumenesc în cuptor. La servit, pe fiecare porţie de cremă, se pune câte o cantitate corespunzătoare de crutoane şi o linguriţă de unt topit.


Tag-uri: spanac, telina, faina, lapte, morcovi



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 07 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :