Statistics:
Visits: 1,100 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pricomigdale
Q: | Intreaba despre Pricomigdale |
Ingrediente:
Nuci sau alune 200 g, zahăr 300 g, ouă 6 buc, făină 40 g, esenţă de migdale 1 ml, zahăr vanilat 2 plicuri.
Mod de preparare:
Nucile sau alunele se macină, se amestecă cu zahărul şi albuşurile de ouă. Se pune vasul la un foc potrivit, amestecandu-se bine cu o lopăţică de lemn, pană ce se înfierbantă. Se ia vasul de pe foc şi se răceşte, se adaugă făina, zahărul vanilat şi esenţa de migdale. Se toarnă compoziţia cu un poş sau cornet în tăvi căptuşite cu hartie albă, în forme rotunde sau lungi şi se coc la cuptor la un foc potrivit. După ce s-au copt, se desprind de pe hartia unde s-au copt, cu ajutorul unei pensule înmuiate în apă, cu care se udă spatele hartiei, pe care s-au pus pricomig-dalele şi se lasă cateva minute să stea pe planşetă şi apoi se aşează pe un platou.
Nuci sau alune 200 g, zahăr 300 g, ouă 6 buc, făină 40 g, esenţă de migdale 1 ml, zahăr vanilat 2 plicuri.
Mod de preparare:
Nucile sau alunele se macină, se amestecă cu zahărul şi albuşurile de ouă. Se pune vasul la un foc potrivit, amestecandu-se bine cu o lopăţică de lemn, pană ce se înfierbantă. Se ia vasul de pe foc şi se răceşte, se adaugă făina, zahărul vanilat şi esenţa de migdale. Se toarnă compoziţia cu un poş sau cornet în tăvi căptuşite cu hartie albă, în forme rotunde sau lungi şi se coc la cuptor la un foc potrivit. După ce s-au copt, se desprind de pe hartia unde s-au copt, cu ajutorul unei pensule înmuiate în apă, cu care se udă spatele hartiei, pe care s-au pus pricomig-dalele şi se lasă cateva minute să stea pe planşetă şi apoi se aşează pe un platou.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :