Statistics:
Visits: 740 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Supa crema de legume
Q: | Intreaba despre Supa crema de legume |
Ingrediente
300 g cartofi, 150 g morcovi, 100 g ceapă, 1 ţelină, 200 g mazăre verde, 100 g unt, 60 g făină, 2 gălbenuşuri, 100 g smantană, 200 g franzelă, sare.
Mod de preparare
Se curăţă şi se spală legumele, se taie in felii subţiri şi se inăbuşă cu unt. După ce legumele s-au inmuiat, se adaugă apă caldă (potrivit necesarului de supă), cartofii tăiaţi felii, sare şi se lasă să fiarbă 1-2 ore.
Apoi totul se trece prin sită, se adaugă făină dizolvată cu puţin lapte sau apă şi se mai lasă să fiarbă 5-10 min, amestecându-se mereu până se va lua vasul de pe foc. Se drege cu gălbenuşuri bătute cu smantană şi se serveşte cu crutoane de franzelă.
300 g cartofi, 150 g morcovi, 100 g ceapă, 1 ţelină, 200 g mazăre verde, 100 g unt, 60 g făină, 2 gălbenuşuri, 100 g smantană, 200 g franzelă, sare.
Mod de preparare
Se curăţă şi se spală legumele, se taie in felii subţiri şi se inăbuşă cu unt. După ce legumele s-au inmuiat, se adaugă apă caldă (potrivit necesarului de supă), cartofii tăiaţi felii, sare şi se lasă să fiarbă 1-2 ore.
Apoi totul se trece prin sită, se adaugă făină dizolvată cu puţin lapte sau apă şi se mai lasă să fiarbă 5-10 min, amestecându-se mereu până se va lua vasul de pe foc. Se drege cu gălbenuşuri bătute cu smantană şi se serveşte cu crutoane de franzelă.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 16 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :